Wijnbar Solo Vino

Wijnbar Solo Vino

Afgelopen maanden kon er gestemd worden op de beste wijnbar van het jaar. Van de 130 wijnbars in Nederland zijn nu 15 finalisten over waaronder Solo Vino aan het Kurhausplein! Wij zijn nu al super trots!

De verkiezing ‘Wine bar of the year’ is in 2014 door wine-bars.nl in het leven geroepen. De 15 finalisten zijn samengesteld uit de wijnbars met de meeste stemmen, degene die zijn aangedragen door de jury en door wijnbareigenaren. Deze wijnbars worden in de komende weken onaangekondigd bezocht door de vakjury waarna wordt besloten welke wijnbar zich ‘Wine bar of the Year 2017’ mag noemen.

Solo Vino staat voor alles wat met Italiaanse wijn te maken heeft. Naast de webshop met een uitgebreide selectie Italiaanse wijnen en informatie over alle wijnstreken en wijnhuizen in Italië, zijn er twee vestigingen van Solo Vino wijnbar: bij La Galleria op het Kurhausplein in Scheveningen en bij Gusto op het Plein in Den Haag.

Naast de optie om à la carte te genieten van de vele verschillende wijnen, biedt Solo Vino ook een High Wine aan. Probeer een een aantal van onze exclusieve wijnen onder het genot van verschillende lekkere hapjes.

 

 

 

Kies voor een unieke Italiaanse beleving bij het strand of in het centrum van Den haag

Een aantal van onze bijzondere wijnen

→ CASA DEI FAVERI

Fris en fruitig – bloemig bouquet – rijpe appel – harmonische fruitige afdronk

→ TREBBIANO ROCCA VENTOSA

Fris en fruitig – tonen van exotisch fruit – delicate bloemige geur – klein amandeltje in de afdronk

→ BOCELLI TENOR RED

Vol en elegant – aroma van kersen, cassis, salie en cacao – intens – zachte tannines

Bestel in de webshop


 

Onze locaties

 

Winebar Solo Vino by La Galleria – Scheveningen
Gevers Deynootplein 105,
2586 CP SCHEVENINGEN
T. 070 – 35 21 15 6
info@lagalleria.nl

Reserveer nu

Solo Vino By La Galleria

Naast restaurant La Galleria op het Kurhausplein in Scheveningen vind je de Italiaanse wijnbar Solo Vino. Gelegen naast het Kurhaus hotel, om de hoek van het strand en de Pier en met een moderne look is dit een mooie locatie voor de echte wijnliefhebber. Solo Vino is een puur Italiaanse wijnbar en biedt keuze uit meer dan 80 Italiaanse wijnen. Proef ruim 30 wijnen per glas en maak kennis met de verschillende Italiaanse wijnstreken. Onze sommelier kan je alles vertellen over de gekozen wijn. Geniet van de prachtige wijnen in combinatie met heerlijke Italiaanse hapjes. Ons ‘assortimento royale’ is een proeverij van verse hapjes en een ideale combinatie bij de wijn.

Bekijk de wijnkaart

Winebar Solo Vino by Gusto – Den Haag
Plein 22
2511 CS Den Haag
T. 070 – 30 20 20 8
info@gusto-denhaag.nl

Reserveer nu

Solo Vino By Gusto

De succesformule van winebar Solo Vino is nu ook geïntegreerd in restaurant Gusto op het Plein in de binnenstad van Den Haag. Solo Vino by Gusto wil haar gasten een stukje Italië laten beleven in de stad. Met dezelfde succesformule als op het Kurhausplein, met de lekkerste Italiaanse wijnen en hapjes. Het restaurant met de wijnbar bevinden zich vlakbij de Tweede Kamer, het Binnenhof, het Mauritshuis en Den Haag Centraal Station en leent zich uitstekend voor een gezellig dagje Den Haag of een zakelijke afspraak. Een bezoek aan de Koninklijke Schouwburg, Diligentia, het Nationale Toneel, de Anton Philipszaal, Theater aan het Spui, Pathé Buitenhof of Spuimarkt, het filmhuis en diverse musea is heel goed te combineren met een hapje bij Solo Vino by Gusto. Het is allemaal op loopafstand van het restaurant.

Bekijk de wijnkaart