Wijnbar Solo Vino

 

Kies voor een unieke Italiaanse beleving bij het strand of in de stad.
Solo Vino staat voor alles wat met Italiaanse wijn te maken heeft. Naast de webshop met een uitgebreide selectie Italiaanse wijnen en informatie over alle wijnstreken en wijnhuizen in Italië, zijn er twee vestigingen van Solo Vino wijnbar: bij La Galleria op het Kurhausplein in Scheveningen en bij Gusto op het Plein in Den Haag.

Solo Vino by La Galleria

Naast restaurant La Galleria op het Kurhausplein in Scheveningen vind je de Italiaanse wijnbar Solo Vino. Gelegen naast het Kurhaus hotel, om de hoek van het strand en de Pier en met een moderne look is dit een mooie locatie voor de echte wijnliefhebber. Solo Vino is een puur Italiaanse wijnbar en biedt keuze uit meer dan 80 Italiaanse wijnen. Proef ruim 30 wijnen per glas en maak kennis met de verschillende Italiaanse wijnstreken. Onze sommelier kan je alles vertellen over de gekozen wijn. Geniet van de prachtige wijnen in combinatie met heerlijke Italiaanse hapjes. Ons ‘assortimento royale’ is een proeverij van verse hapjes en een ideale combinatie bij de wijn.

Reserveer nu

Winebar Solo Vino by La Galleria – Scheveningen
Gevers Deynootplein 105,
2586 CP SCHEVENINGEN
telefoon 070 – 3521156

Solo Vino by Gusto

De succesformule van winebar Solo Vino is nu ook geïntegreerd in restaurant Gusto op het Plein in de binnenstad van Den Haag. Solo Vino by Gusto wil haar gasten een stukje Italië laten beleven in de stad. Met dezelfde succesformule als op het Kurhausplein, met de lekkerste Italiaanse wijnen en hapjes. Het restaurant met de wijnbar bevinden zich vlakbij de Tweede Kamer, het Binnenhof, het Mauritshuis en Den Haag Centraal Station en leent zich uitstekend voor een gezellig dagje Den Haag of een zakelijke afspraak. Een bezoek aan de Koninklijke Schouwburg, Diligentia, het Nationale Toneel, de Anton Philipszaal, Theater aan het Spui, Pathé Buitenhof of Spuimarkt, het filmhuis en diverse musea is heel goed te combineren met een hapje bij Solo Vino by Gusto. Het is allemaal op loopafstand van het restaurant.

Reserveer nu

Winebar Solo Vino by Gusto – Den Haag
Plein 22
2511 CS   Den Haag 
T. 070 – 30 20 20 8
info@gusto-denhaag.nl

 

Heerlijke wijn gedronken in onze wijnbar? Bestel deze dan online in onze: Webwinkel